miércoles, junio 15

Criatures d'ultratomba en Tandem

Con esta maravillosa portada de Iban Berrenetxea se presenta: Criatures d'ultratomba en TANDEM Edicions.
Sinopsis: El vampir ha sigut temut des de temps remots i ha servit per a crear tota mena de llegendes ancestrals. Però la seua figura també ha format part dels relats més bells dels mestres de la literatura del segle XIX. Bram Stoker va definir el "no mort" per excel·lència: Dràcula; però molt abans, altres mestres de l'escriptura gòtica van aportar la seua visió sobre el vampir i van definir les bases del terror contemporani. Autors com Edgar Allan Poe, John Polidori, Lev Tolstoi, Theóphile Gautier o Nikolai Gogol van estampar en els seus contes la seua visió acurada sobre aquest mite inmortal.
David Mateo, antòleg, ens serveix un festí de tenebres i de passió per la sang que ens mantindrà en suspens fins a l'última pàgina d'aquest llibre.

Por cierto, desde aquí darle las gracias a esa gran editora valenciana llamada Rosa Serrano por darme la oportunidad de llevar los mejores clásicos de terror a los coles de la Comunidad Valenciana a través de esta nueva iniciativa que va a ser TOMBA OBERTA y que va a traer muchas muchas sorpresas.

By David Mateo with No comments

0 comentarios:

    • Popular
    • Categories
    • Archives